En aquesta obra aprendràs com funciona l’olla de pressió i les garanties de seguretat que ofereix, i també com aprofitar-la per reduir dràsticament els temps de cocció sense renunciar a la qualitat. Hi trobaràs receptes variades i sorprenents, pensades per aprofitar tot el potencial d’aquest sistema de cocció saludable i eficient.
Xef i professor de cuina, entusiasta de la cuina clàssica, apassionat de l’oli d’oliva verge extra i un enamorat de la xarcuteria francesa. Al llarg dels últims anys he tingut la sort de treballar amb xefs d’un extraordinari valor culinari, els...
L’olla de pressió és una gran desconeguda per a molta gent, sovint envoltada de prejudicis i temors infundats. Aquest llibre vol trencar aquests mites i pretén valorar un sistema de cocció que avui és imprescindible a les cuines professionals. Les olles de pressió modernes tenen sistemes de seguretat avançats que garanteixen un ús totalment fiable. A més, permeten conservar millor els nutrients dels aliments, potenciar-ne el sabor i reduir considerablement els temps de cocció.
En aquesta obra aprendràs com funciona l’olla de pressió i les garanties de seguretat que ofereix, i també com aprofitar-la per reduir dràsticament els temps de cocció sense renunciar a la qualitat. Hi trobaràs receptes variades i sorprenents, pensades per aprofitar tot el potencial d’aquest sistema de cocció saludable i eficient.