L'OLLA DE PRESSIÓ

Cuina ràpida i eficient

Autoria: JUAN MIGUEL IÑÍGUEZ

Sinopsi

En aquesta obra aprendràs com funciona l’olla de pressió i les garanties de seguretat que ofereix, i també com aprofitar-la per reduir dràsticament els temps de cocció sense renunciar a la qualitat. Hi trobaràs receptes variades i sorprenents, pensades per aprofitar tot el potencial d’aquest sistema de cocció saludable i eficient.
26,50 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

JUAN MIGUEL IÑÍGUEZ

Xef i professor de cuina, entusiasta de la cuina clàssica, apassionat de l’oli d’oliva verge extra i un enamorat de la xarcuteria francesa. Al llarg dels últims anys he tingut la sort de treballar amb xefs d’un extraordinari valor culinari, els...

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
160
Format
21 x 24.5
Enquadernació
Rústica amb solapes
Any
Nadal 2025
Edició
1a
Idioma
Català
Col·lecció
Metode
Preu
26,50 €
ISBN
978-84-19736-19-2
Fitxa tècnica
Descarregar

Amb el suport:: Institut Català de les Empreses Culturals | Generalitat de Catalunya.

L’olla de pressió és una gran desconeguda per a   molta gent, sovint envoltada de prejudicis i temors infundats. Aquest llibre vol trencar aquests mites i pretén valorar un sistema de cocció que avui és imprescindible a les cuines professionals. Les olles de pressió modernes tenen sistemes de seguretat avançats que garanteixen un ús totalment fiable. A més, permeten conservar millor els nutrients dels aliments, potenciar-ne el sabor i reduir considerablement els temps de cocció. En aquesta obra aprendràs com funciona l’olla de pressió i les garanties de seguretat que ofereix, i també com aprofitar-la per reduir dràsticament els temps de cocció sense renunciar a la qualitat. Hi trobaràs receptes variades i sorprenents, pensades per aprofitar tot el potencial d’aquest sistema de cocció saludable i eficient.

Potser també t'agradaria

Llibres relacionats