L'ART DEL FORMATGE
L'ART DEL FORMATGE
L'ART DEL FORMATGE
L'ART DEL FORMATGE
Només a les llibreries

L'ART DEL FORMATGE

Autoria: TONI GEREZ

Fotografia: FRANCESC GUILLAMET

Sinopsi

En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països.
44,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 2 punts de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 2 punts això es pot convertir en un val de 2,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

FRANCESC GUILLAMET

Figueres, 1956. Ha dedicat tota la seva trajectòria a l’especialització de la fotografia de cuina, de la qual és referent a escala mundial. És el responsable de l’art visual que acompanya els llibres de xefs tan famosos com Ferran Adrià del...

Veure llibres

TONI GEREZ

Figueres, 1961. Els seus inicis van ser en el si dels restaurants familiars de Llançà. El 1981, a vint anys, va crear el Restaurant L’Orada, a Roses, juntament amb Paco Pérez. El 1983 va passar a formar part de l’equip de sala d’El Bulli, on va...

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
360
Format
22 x 26
Any
2021-11-08
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
44,00 €
ISBN
978-84-18243-55-4
Fitxa tècnica
Descarregar

Amb el suport:: Institut Català de les Empreses Culturals | Generalitat de Catalunya.

Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l’ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d’aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d’ells. En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionals com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines. Una experiència única per fer una immersió en aquest món d’una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!

Peralada, la complicitat com a fortalesa [URL]
La Vanguardia (16-04-2022)

Toni Gerez i l’art del formatge [URL]
Diari de Girona (22-04-2022)

Els formatges, al llibre de Toni Gerez [URL]
Diari de Girona (25-04-2022)

'L'art del formatge', el libro (casi) definitivo del mundo de los quesos [URL]
El Periódico (22-04-2022)

La figura de l'afinador de formatges [URL]
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (14-04-2022)

Potser també t'agradaria

Llibres relacionats