TONI GEREZ

TONI GEREZ

3 llibres
Figueres, 1961. Els seus inicis van ser en el si dels restaurants familiars de Llançà. El 1981, a vint anys, va crear el Restaurant L’Orada, a Roses, juntament amb Paco Pérez. El 1983 va passar a formar part de l’equip de sala d’El Bulli, on va treballar durant dotze anys. Amb Juli Soler a la direcció, van ajudar a escriure nous capítols de la història de la cuina moderna del nostre país. El seu treball com a sommelier i mestre formatger va culminar al Mas Pau el 1995, projecte que va iniciar al costat de Xavier Sagristà, Juli Soler i Ferran Adrià. El restaurant va aconseguir de seguida l’estrella Michelin i des dels inicis es va situar com a referent gastronòmic. Des del 2015 exerceix de cap de sala i de sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment posicionat a escala nacional i internacional al qual no van trigar a arribar l’estrella Michelin, el sol Repsol i les bones qualificacions en les guies de referència del sector gastronòmic.