LARGA VIDA AL PAN
LARGA VIDA AL PAN
LARGA VIDA AL PAN
LARGA VIDA AL PAN

LARGA VIDA AL PAN

ATENCIÓ, aquest títol no estarà disponible fins el gener de 2026. És pot comprar en forma de prevenda

Autoria: ANNA GRÍFOLS JORDI MORERA

Sinopsi

A Llarga vida al pa, la nutricionista esportiva Anna Grífols i el forner i divulgador Jordi Morera s’endinsen en aquest aliment essencial per desemmascarar falses creences i reivindicar-ne el valor nutricional, cultural i emocional.
26,50 €
Quantitat
Prevenda

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

ANNA GRÍFOLS

És dietista-nutricionista especialitzada en rendiment esportiu i fundadora de Nutriexper, en què acompanya esportistes d’elit i amateurs de tot el món. És una apassionada de la divulgació científica tant en xarxes socials com en conferències en...

Veure llibres

JORDI MORERA

És forner de cinquena generació a càrrec de L’Espiga d’Or, nomenat World Baker el 2017 i autor de diversos llibres sobre pa artesà. Imparteix classes magistrals arreu del món sobre masses mare i blats antics. La seva altra gran passió és...

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
160
Format
21 x 24.5
Enquadernació
Rústica con solapas
Any
Nadal 2025
Edició
1a
Idioma
Español
Col·lecció
Metode
Preu
26,50 €
ISBN
979-13-87658-46-5
El pa ha acompanyat la humanitat des que els cereals ens van captivar fa 30.000 anys, però avui un reguitzell de mites i modes l’han condemnat injustament. A Llarga vida al pa, la nutricionista esportiva Anna Grífols i el forner i divulgador Jordi Morera s’endinsen en aquest aliment essencial per desemmascarar falses creences i reivindicar-ne el valor nutricional, cultural i emocional. Amb rigor científic però també proper, l’obra explica per què restringir el bon pa –i la resta d’hidrats de carboni– sense motiu mèdic és renunciar a la salut i al plaer, mentre ens ensenyen també a fer-lo pas a pas des de casa amb receptes senzilles per a tota la família, atrevint-nos fins i tot a crear la nostra pròpia massa mare. I és que no hi ha millor manera de reconciliar- nos amb l’aliment processat més transcendental de la nostra història que amb les mans dins la massa.

Més informació

El pan ha acompañado a la humanidad desde que los cereales nos cautivaron hace 30.000 años, pero hoy una retahíla de mitos y modas lo han condenado injustamente. En Larga vida al pan, la dietista-nutricionista deportiva Anna Grífols y el panadero y divulgador Jordi Morera se adentran en este alimento esencial para desenmascarar falsas creencias y reivindicar su valor nutricional, cultural y emocional. Con rigor científico pero también próximo, la obra explica por qué restringir el buen pan –y el resto de hidratos de carbono– sin motivo médico es renunciar a la salud y al placer, mientras nos enseñan también a hacerlo paso a paso desde casa con recetas sencillas para toda la familia, atreviéndonos incluso a crear nuestra propia masa madre. Y es que no hay mejor manera de reconciliarnos con el alimento procesado más trascendental de nuestra historia que con las manos en la masa.

Llibres relacionats