Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: Història gràfica d'un viatge
Subtítol: 150 Anys de Ferrocarrils de la Generalitat de catalunya
Autoria:
Col·lecció: Ferrocarrils
Pàgines: 328
Format: 26 x 22 cm
Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
ISBN: 978-84-15232-44-5
Preu : 44.00 €
Llibre exhaurit temporalment!

Història gràfica d'un viatge

150 Anys de Ferrocarrils de la Generalitat de catalunya

Amb motiu del 150è aniversari de la inauguració del tren de Barcelona a Sarrià (1863-2013), Antoni Gras presenta la història de les diverses companyies ferroviàries que avui formen part de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a través d’un recull gràfic excel·lent amb més de 300 fotografi es d’arxiu. I és que des de mitjan segle XIX, locomotores, cotxes i vagons s’estenen pel territori català, teixint una xarxa ferroviària que connecta centres poblacionals propers i llunyans.
Aquest llibre ressenya totes les línies que FGC explota a l’actualitat: la línia de Barcelona-Vallès, la línia Llobregat-Anoia, el ferrocarril de la Pobla de Segur i els ferrocarrils i les explotacions de muntanya com els cremalleres de Montserrat i Núria. Ferrocarrils de la Generalitat, 150 anys d’història és una obra de referència per a totes les persones aficionades al món del ferrocarril.

Notícies relacionades

Llibres Relacionats