LA CULTURA DEL QUESO
LA CULTURA DEL QUESO
LA CULTURA DEL QUESO
LA CULTURA DEL QUESO
Només a les llibreries

LA CULTURA DEL QUESO

300 quesos y una estrella Michelin

Autoria: TONI GEREZ

Fotografia: FRANCESC GUILLAMET

Sinopsi

Toni Gerez, nos aproxima a las diferentes formas de elaboración en este libro y contiene una selección de casi 300 quesos catalanes, españoles y de otros países, una guía práctica de maridaje y consejos de degustación y conservación.
32,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

FRANCESC GUILLAMET

Figueres, 1956. Ha dedicat tota la seva trajectòria a l’especialització de la fotografia de cuina, de la qual és referent a escala mundial. És el responsable de l’art visual que acompanya els llibres de xefs tan famosos com Ferran Adrià del...

Veure llibres

TONI GEREZ

Figueres, 1961. Els seus inicis van ser en el si dels restaurants familiars de Llançà. El 1981, a vint anys, va crear el Restaurant L’Orada, a Roses, juntament amb Paco Pérez. El 1983 va passar a formar part de l’equip de sala d’El Bulli, on va...

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
252
Format
19.3 x 23.7
Enquadernació
Flexibook
Any
2023-03-06
Edició
1a
Idioma
Español
Preu
32,00 €
ISBN
978-84-19239-52-5
Fitxa PDF
Descarregar

Amb el suport:: Institut Català de les Empreses Culturals | Generalitat de Catalunya.

Toni Gerez, maître y sumiller de Castell Peralada Restaurant, establecimiento con una estrella Michelin y dos Soles Repsol, ha sido recientemente galardonado con el premio de la Guía Michelin como Mejor servicio de sala de España y Portugal 2023. "La cultura del queso" ofrece infinidad de conocimientos que giran en torno al queso, producto que desde siempre ha cautivado y apasionado al autor. Es un manual de conceptos madurado a lo largo de toda una vida como profesional de la restauración, aprendiendo día a día de la experiencia. Este libro nos aproxima a las diferentes formas de elaboración y contiene una selección de casi 300 quesos catalanes, españoles y de otros países, una guía práctica de maridaje y consejos de degustación y conservación.

- Toni Gerez: Estrella Michelin Mejor servicio de sala d'España y Portugal 2023 [URL]  Radio Vilabrareix · La entrevista (29-05-2023)

- EL LIBRO CON EL QUE TONI GEREZ NOS INTRODUCE EN EL UNIVERSO DE LOS QUESOS [URL]  nosvamosdevinos.com (22-06-2023)

- Toni Gerez presenta su libro, el manual imprescindible para los ‘turófilos’ [URL]  Sobrelias (27-06-2023)

- Toni Gerez, 300 quesos y una estrella Michelin [URL]  OK diario (02-07-2023)

- El guardián de los quesos [PDF]  RTVE "Gastronomia" (02-07-2023)

- La cultura del queso [PDF]  ABC Dominical XLSemanal · "Reinos de humo" (30-06-2023)

- Todo sobre el queso explicado por el mayor experto de España [URL]  Con Mucha Gula – Revista Gastronòmica (03-07-2023)

- Toni Gerez o los quesos que no pueden faltar ni en tu vida ni en tu biblioteca [URL]  Sobremesa: Revista Española del Vino y la Gastronomía (20-07-2023)

- Pasión por los quesos [URL]  El Diario Montañés / Lescturas estivales (23-07-2023)

- Pasión por los quesos [URL]  El Diario Montañés / Lescturas estivales (23-07-2023)

- Toni Gerez, el "loco de los quesos" que ofrece el mejor servicio de sala de Espa [URL]  Vanitatis – El Confidencial (29-08-2023)

Potser també t'agradaria

Llibres relacionats