Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: Malalties i plagues de l'hort
Subtítol: Manual pràctic per a horticultors ecològics
Col·lecció: Ecollibres
Pàgines: 112
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-19239-04-4
Preu : 23.00 €

Malalties i plagues de l'hort

Manual pràctic per a horticultors ecològics

Un hort cultivat de forma ecològica és una porta d’entrada per a l’enorme biodiversitat que la natura ens ofereix. Una infinitat d’organismes interaccionaran a l’hort realitzant la pol·linització, descomponent la matèria orgànica o realitzant simbiosi a les arrels de les hortalisses. Però també apareixeran de forma inexorable organismes que poden debilitar les plantes o malmetre les collites i, de retruc,
altres que ens ajudaran a controlar-los.
Quines són les principals plagues i malalties de cada hortalissa? Com podem afavorir els organismes beneficiosos? Com podem fer que les nostres plantes estiguin sanes i resistents? Quins tractaments ecològics podem utilitzar?
Aquest és un llibre iniciàtic per a qui vulgui començar a
aprendre sobre patologia vegetal. El llibre contesta aquestes preguntes de forma senzilla i entenedora i convida al lector a observar i aprendre sobre el fascinant món de la diversitat d’éssers vius del nostre planeta.

Amb el suport:

Llibres Relacionats