Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: L'Abans de l'Eixample
Subtítol: Recull gràfic 1860-1980
Col·lecció: Barcelonès
Pàgines: 856
Format: 30.5 x 21 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-16547-04-3
Preu : 163.00 €

L'Abans de l'Eixample

Recull gràfic 1860-1980

El recull gràfic que us presentem s’inicia amb fotografies del 1860, any en què oficialment Isabel II va presidir l’acte simbòlic d’inauguració de l’Eixample, i es tanca l’any 1980, encara en període de transició. Més d’un segle en imatges, amb una perspectiva particular del barri de la Dreta i del de l’Esquerra de l’Eixample,
que ens apropen a les vides particulars dels seus habitants, a les persones que dia rere dia han anat teixint sigil·losament la història de la ciutat, persones anònimes o personatges coneguts, artistes, escriptors, etc. que, en un moment o un altre, o bé han passat pel barri o bé hi han viscut deixant empremta. Totes elles són les que conformen l’ànima del barri. Les hem anat a visitar per endinsar-nos a casa seva perquè ens parlessin del passat de la seva família, dels pares, dels avis, dels tiets, a través de les seves obres o fotografies familiars, tot evocant records transmesos de generació en generació.

Amb el suport:

Notícies relacionades

Llibres Relacionats