XOCOLATA

Postres d'autor al teu abast

Autoria: LLUC CRUSELLAS CAPDEVILA

Sinopsi

El millor mestre xocolater del Món del 2022, en aquest llibre ens presenta els secrets del seu orígen i la seva història, com es consumia abans per entendre tot el procés de cultiu del cacau fins que arriba als pastissers. L'acompanya amb receptes de pastissos.
25,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

LLUC CRUSELLAS CAPDEVILA

Amb 17 anys va decidir emprendre la carrera de pastisser, dins l’equip de Nandu Jubany, un estiu, en la partida de postres. Quan va acabar el batxillerat, va iniciar la formació especialitzada com a pastisser. Va estudiar a l’Escola Espai Sucre...

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
136
Format
21 x 24.5
Any
2022-11-14
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
25,00 €
ISBN
978-84-19239-50-1
Fitxa PDF
Descarregar

Amb el suport:: Institut Català de les Empreses Culturals | Generalitat de Catalunya.

Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els secrets del seu orígen i la seva història; saber com es consumeix avui i com es consumia abans ens ajudaran a entendre com comença el procés de cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les seves nombroses variants, blanca, negra i amb llet aporten valors nutritius amb els seus secrets, vituts i propietats. De l’obrador a la taula sempre marcat pel calendari pastisser, on en cada diada els dolços i la xocolata són un dels postres més esperats. Per complementar aquestes dates assenyalades, trobareu una recepta per a pastissos, tortells o pastes típiques de cada moment.

- Lluc Crusellas presenta el seu primer llibre [URL]  YouTube/Taronja TV· El Termòmetre (01-12-2022)

- Lluc Crusellas presenta llibre aquest divendres [URL]  El 9 TV (24-11-2022)

- Lluc Crusellas presenta un llibre molt dolç [URL]  Nacio Digital / Osona (26-11-2022)

- Presentació de llibre: Xocolata. Postres d’autor al teu abast [URL]  Biblioteca Pilarin Bayes (25-11-2022)

- “Toca fer una pastisseria que vagi més enllà” [URL]  El Punt Avui (23-12-2022)

- Cal Jan celebra els deu anys amb el millor mestre xocolater del món Lluc Crusell [URL]  Diari Més Digital (05-12-2022)

- LLUC CRUSELLAS: COM ES COU EL MILLOR MESTRE XOCOLATER DEL MÓN [URL]  The New Barcelona Post (15-01-2023)

- “La pastisseria ha d’anar més enllà, mantenint la tradició” [URL]  Va de Gust (03-11-2022)

Potser també t'agradaria