El millor mestre xocolater del Món del 2022, en aquest llibre ens presenta els secrets del seu orígen i la seva història, com es consumia abans per entendre tot el procés de cultiu del cacau fins que arriba als pastissers. L'acompanya amb receptes de pastissos.
Amb 17 anys va decidir emprendre la carrera de pastisser, dins l’equip de Nandu Jubany, un estiu, en la partida de postres. Quan va acabar el batxillerat, va iniciar la formació especialitzada com a pastisser. Va estudiar a l’Escola Espai Sucre...
Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els secrets del seu orígen i la seva història; saber com es consumeix avui i com es consumia abans ens ajudaran a entendre com comença el procés de cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les seves nombroses variants, blanca, negra i amb llet aporten valors nutritius amb els seus secrets, vituts i propietats. De l’obrador a la taula sempre marcat pel calendari pastisser, on en cada diada els dolços i la xocolata són un dels postres més esperats. Per complementar aquestes dates assenyalades, trobareu una recepta per a pastissos, tortells o pastes típiques de cada moment.