Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Títol: XOCOLATA
Subtítol: Postres d'autor al teu abast
Col·lecció: Cuina
Pàgines: 136
Format: 21 x 24.5 cm
Enquadernació: Tapa Tova
ISBN: 978-84-19239-50-1
Preu : 25.00 €
Llibre exhaurit temporalment!

XOCOLATA

Postres d'autor al teu abast

Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els
secrets del seu orígen i la seva història; saber com
es consumeix avui i com es consumia abans ens
ajudaran a entendre com comença el procés de
cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata
que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les
seves nombroses variants, blanca, negra i amb
llet aporten valors nutritius amb els seus secrets,
vituts i propietats. De l’obrador a la taula sempre
marcat pel calendari pastisser, on en cada diada
els dolços i la xocolata són un dels postres més
esperats. Per complementar aquestes dates
assenyalades, trobareu una recepta per a pastissos,
tortells o pastes típiques de cada moment.