Cuina tradicional de Gavà

Autoria: Margarida Cuesta Benet Solina

Sinopsi

La transmissió entre generacions de la gastronomia popular gavanenca s'ha recopilat en aquest llibre, en el qual es poden trobar els plats de sempre, de casa, de l'àvia, especialment de productes locals
21,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

Margarida Cuesta

Margarida Cuesta Martínez   (Barcelona, 1942) L’interès per la cuina li ve de molt petita, quan observava les dones de la família cuinar i comprar als mercats de la Boqueria i Santa Caterina, la seva millor escola i l’embrió de l’exigència...

Veure llibres

Benet Solina

Benet Solina Garcia (Barcelona, 1960) Gestor cultural, fotògraf, galerista d’art, comissari d’exposicions… La fotografia és, per sobre de tot, un mitjà d’expressió creativa que l’ha portat a involucrar-se en diversos projectes i exposicions....

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
160
Format
17 x 24
Enquadernació
Rústica amb solapes
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
21,00 €
ISBN
978-84-95550-73-6
Fitxa PDF
Descarregar
La transmissió entre generacions de la gastronomia popular gavanenca s'ha recopilat en aquest llibre, en el qual es poden trobar els plats de sempre, de casa, de l'àvia, especialment de productes locals, com l'espàrrec, dels aliments frescos conreats al camp a les parades de la plaça i, d'aquí, als fogons i a la taula familiar. Els encarregats d'explicar-nos els secrets d'aquest procés i la seva elaboració a partir de receptes autòctones són les àvies i els avis gavanencs.

Potser també t'agradaria