La transmissió entre generacions de la gastronomia popular gavanenca s'ha recopilat en aquest llibre, en el qual es poden trobar els plats de sempre, de casa, de l'àvia, especialment de productes locals
Margarida Cuesta Martínez (Barcelona, 1942)
L’interès per la cuina li ve de molt petita, quan observava les dones de la família cuinar i comprar als mercats de la Boqueria i Santa Caterina, la seva millor escola i l’embrió de l’exigència...
Benet Solina Garcia (Barcelona, 1960)
Gestor cultural, fotògraf, galerista d’art, comissari d’exposicions… La fotografia és, per sobre de tot, un mitjà d’expressió creativa que l’ha portat a involucrar-se en diversos projectes i exposicions....
La transmissió entre generacions de la gastronomia popular gavanenca s'ha recopilat en aquest llibre, en el qual es poden trobar els plats de sempre, de casa, de l'àvia, especialment de productes locals, com l'espàrrec, dels aliments frescos conreats al camp a les parades de la plaça i, d'aquí, als fogons i a la taula familiar. Els encarregats d'explicar-nos els secrets d'aquest procés i la seva elaboració a partir de receptes autòctones són les àvies i els avis gavanencs.