Margarida Cuesta

Margarida Cuesta

1 llibre
Margarida Cuesta Martínez   (Barcelona, 1942) L’interès per la cuina li ve de molt petita, quan observava les dones de la família cuinar i comprar als mercats de la Boqueria i Santa Caterina, la seva millor escola i l’embrió de l’exigència amb la qualitat dels productes. Inicia estudis de cuina l’any 1981 a l’Escola Bell-Art; també assistirà a les de Montserrat Seguí, Mariona Quadrada, a l’Institut Italià de Cultura i a les escoles Hofmann i Terra d’Escudella. Va ser ponent en el II Congrés Català de Cuina. Ha col·laborat en el llibre Entre cassoles del grup Dones en forma de Torre Llobeta. El 2007 va guanyar el concurs de receptes de cuina «Del mercat a la taula» de la Diputació de Barcelona. En l’actualitat es dedica professionalment a l’ensenyament culinari en cursos organitzats pels ajuntaments de Barcelona i de Gavà.