Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: L'HOME DE LES 6:20
Autoría:
Colección: Thriller
Páginas: 450
Formato: 15 x 23 cm
Encuadernación: Rústica Solapa
ISBN: 978-84-19736-45-1
Precio : 22.00 €

L'HOME DE LES 6:20

Cada dia sens falta, en Travis Devine es posa el seu vestit barat, agafa la seva cartera de pell d’imitació i puja al tren de les sis i vint a Manhattan, on treballa com a analista principiant a l’empresa d’inversions de la ciutat. Als matins, contempla per la finestra del tren les cases luxoses dels ultrarics, somiant amb assolir el seu nivell. Als vespres, escolta les notícies fiscals al mòbil, preparant-se ja per a una nova jornada extenuant al regne despietat de les finances. Aleshores, un matí, la rutina tediosa d’en Devine es fa miques quan rep un correu electrònic anònim: Ella és morta. Han trobat penjada la Sara Ewes, col·lega i antiga nòvia d’en Devine, en un magatzem de l’edifici
d’oficines —presumptament un suïcidi, si més no de moment— i això fa que un policia de Nova York es presenti a casa seva. Per si no n’hi havia prou, abans que s’acabi el dia, en Devine rep una altra visita de mal averany, una confrontació que amenaça de desenterrar secrets tèrbols del seu passat a l’exèrcit si no s’avé a participar en una investigació clandestina de la seva empresa. Aquest rol enganyós el porta de les vides absurdament brillants que abans només veia a través de la finestra del tren als racons més foscos de les esferes del poder econòmic del país... on hi ha alguna cosa podrida. I a més d’aquesta conspiració d’alt risc, hi ha un assassí que té les seves pròpies intencions ocultes i en Devine és el seu objectiu.

Libros Relacionados