Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: L'ESTIUEIG A LA CERDANYA
Subtítulo: Urbanisme, cultura i lleure des del 1850
Autoría:
Colección: Esplendor
Páginas: 200
Formato: 22.5 x 26.5 cm
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-18243-54-7
Precio : 33.00 €
Libro agotado temporalmente!

L'ESTIUEIG A LA CERDANYA

Urbanisme, cultura i lleure des del 1850

Aquest llibre és el resultat de més de sis anys de recerca sobre l’estiueig a Cerdanya. L’estudi se centra a donar resposta a diverses qüestions, com ara per què Cerdanya és un dels escenaris de l’estiueig a Catalunya, l’impacte que tingué l’estiueig en el desenvolupament de la comarca o si és cert que el fenomen l’inicien els barcelonins a partir del 1900.

A través de 280 fotografies distribuïdes en vuit capítols, es desenvolupen les diverses facetes del tema del primer estiueig a Cerdanya. Com van ser els inicis? Qui en foren els protagonistes? Quines conseqüències va comportar en el desenvolupament de l’urbanisme i del lleure? Cada pregunta s’il·lustra amb fotografies inèdites que permeten completar la informació del text. Les comunicacions, l’urbanisme, la salut, la cultura, l’esport o les festes tradicionals són objecte d’anàlisi per traçar un marc que permeti definir el desenvolupament de l’estiueig a Cerdanya. Un llibre que parla de l’estiueig però també de l’emprenedoria dels cerdans, alguns dels quals foren protagonistes de la Revolució Industrial a Catalunya.

Amb el suport:

Libros Relacionados