Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: MENTIDES PERILLOSES
Autoria:
Col·lecció: Thriller
Pàgines: 352
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica Solapa
ISBN: 978-84-19736-53-6
Preu : 22.50 €

MENTIDES PERILLOSES

La Mickey Gibson, mare soltera i exinspectora, porta una vida frenètica semblant a la de tantes mares, fent malabarismes amb les exigències de dos fills petits i les tasques de la seva feina treballant des de casa per a ProEye, una empresa mundial d’investigació que persegueix fraus fiscals i de crèdit.
Quan la Mickey rep una trucada d’una col·lega que es fa dir Arlene Robinson, no desconfia de la petició insòlita que li fa aquesta perquè vagi a fer inventari d’una casa buida d’un traficant d’armes que va estafar uns clients de ProEye i va fugir. Això és fins que arriba a la mansió i descobreix un cadàver en una habitació secreta... i que res no és el que sembla. No sols el traficant d’armes no existeix sinó que la víctima d’assassinat resulta ser un tal Harry Langhoren, un home amb vincles amb la màfia que havia estat en protecció de testimonis. Per acabar-ho d’adobar, no hi ha ningú treballant a ProEye que es digui Arlene Robinson.
En un tres i no res, la Gibson s’ha convertit en la principal sospitosa d’una investigació d’assassinat, i ara la seva feina també perilla fins que no demostri que l’han incriminat. No passa gaire temps abans que la Gibson es trobi immersa en una batalla amb una dona extraordinària —sense nom, amb un passat ocult i uns motius desconeguts—, l’objectiu de la qual és tan misteriós com letal.

Llibres Relacionats