Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: FRUITS DEL BOSC DELS PAÏSOS CATALANS
Autoria:
Col·lecció: Natura
Pàgines: 216
Format: 22 x 26 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-19736-46-8
Preu : 32.00 €

FRUITS DEL BOSC DELS PAÏSOS CATALANS

Des de la prehistòria fins a l’actualitat, la humanitat ha mantingut una relació molt estreta amb la natura, i especialment amb els boscos del seu entorn: al llarg de la seva existència, l’ésser humà ha sabut treure profit dels arbres i arbustos que l’envolten i també dels seus fruits per alimentar-se, per guarir malalties, per fabricar utensilis... en el cas de l’home modern, també per fugir del brogit i de l’estrès de la vida actual. És per tot això que els boscos s’han convertit en un dels nostres tresors més preuats.
Endinsa’t en els boscos i els espais silvestres de la nostra terra, per conèixer els principals fruits que hi creixen espontàniament. I ho fem en una esplèndida edició il·lustrada que ens descobreix, una per
una, quaranta-set espècies diferents de fruits silvestres, combinant els continguts més científics amb els tradicionals i populars, i fent especial atenció a les propietats medicinals i gastronòmiques de cada
fruit.Un estudi rigorós i amè que inclou nombroses fotografies i detalladíssimes il·lustracions en color de cada espècie i les seves principals varietats, i també un extens apèndix amb un quadre de floració i fructificació de cada fruit, un glossari de termes especialitzats, un exhaustiu índex d’espècies i una completa bibliografia.