Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: L'ESTIUEIG A LA COSTA BRAVA
Col·lecció: Esplendor
Pàgines: 152
Format: 22.6 x 26.6 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-19736-44-4
Preu : 33.00 €

L'ESTIUEIG A LA COSTA BRAVA

L’estiueig a la Costa Brava és una immersió en el passat a través de la lent de la fotografia. A partir d’una tria d’imatges que daten des dels inicis del segle xx fins als anys seixanta, aquest llibre transporta els lectors a un viatge visual per les precioses platges, els pintorescos pobles del litoral i els més impressionants paisatges marins de la Costa Brava, d’encant intemporal.
A més de les imatges, el llibre ofereix una mirada a la història i l’evolució de la Costa Brava com a destinació de vacances, amb relats i anècdotes que destaquen la transició dels petits pobles pesquers a l’escenari de l’oci i el turisme emergent. Mitjançant històries fascinants, curiositats i fotografies meticulosament seleccionades, els lectors són transportats al llarg dels anys entre el que va ser un paradís tranquil i poc conegut i va acabar transformant-se en destinació de renom internacional. Es captura l’esperit autèntic de la vida a la costa durant aquesta transformació i es revelen els canvis socials, culturals i arquitectònics que van definir aquests temps.
L’estiueig a la Costa Brava no solament ofereix una mirada a la transformació física del territori, sinó que també reflecteix les emocions, les vivències i el caràcter únic que han marcat el territori al llarg dels anys, i que han deixat una empremta indeleble en la memòria col·lectiva i en la història del turisme mediterrani.

Llibres Relacionats