Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: LA MARATÓ DEL SUCRE
Subtítol: Diabetis, una cursa sense meta
Autoria:
Col·lecció: Pràctica
Pàgines: 224
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica Solapa
ISBN: 978-84-18243-59-2
Preu : 21.80 €

LA MARATÓ DEL SUCRE

Diabetis, una cursa sense meta

Ell somiava ser bomber, però sovint els somnis topen amb la realitat –la diabetis era una de les exclusions mèdiques que ho impedia. Córrer per muntanya el va ajudar a sobreposar-se i a plantejar-se la malaltia com una cursa més. Conviure amb la dificultat l’ha portat tant al descobriment personal com a podis de curses internacionals.

A La marató del sucre, Andreu Simon Aymerich hi exposa, de manera molt clara i sincera, la seva trajectòria que testimonia tant els èxits com les decepcions que comporta una malaltia esclavitzant com la diabetis. L’experiència personal de l’autor no et deixarà indiferent perquè conté tots els ingredients d’una gran aventura: lluita, amor, èxit, fracàs, i, sobretot, un grau elevat d’incertesa permanent... o, si ho prefereixes, de suspens.
Decideix-te i
disposa’t a córrer
La marató del sucre.