Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: ANECDOTARI GUIXOLENC
Subtítol: Recull d’anèdotes sobre fets i gent de Guíxols
Autoria:
Col·lecció: Fora de col·lecció
Pàgines: 112
Format: 18.7 x 25.5 cm
Enquadernació: Rústica Solapa
ISBN: 978-84-18243-99-8
Preu : 27.00 €

ANECDOTARI GUIXOLENC

Recull d’anèdotes sobre fets i gent de Guíxols

"Anecdotari guixolenc" és un recull d’anècdotes sobre fets i gent de Sant Feliu de Guíxols que Gerard Bussot va recopilar a partir d’una sèrie d’entrevistes realitzades entre 1991 i 2004. D’aquesta manera, tots els guixolencs i guixolenques que va entrevistar li van relatar diversos successos i antigues peripècies que havien sentit explicar als seus avantpassats.
Després de més de trenta anys de tenir-lo en un calaix mig oblidat, ja que l’autor s’ha dedicat a altres treballs literaris, ara ha volgut donar-hi forma com a homenatge a aquestes persones que han contribuït a fer que el llibre vegi la llum. Aquí hi trobareu xamosos conciutadans que, amb els seus actes i ocurrències, van fer les delícies de la gent, com els Novi, Moltó, Tafarra, Gamot o Pepito Noia, entre d’altres.

Amb el suport:

Llibres Relacionats