Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: Impost de sang
Col·lecció: Fil de la Història
Pàgines: 172
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica
ISBN: 978-84-18243-22-6
Preu : 17.50 €

Impost de sang

El sindicalista Sisco Alemany és retratat inoportunament mentre crema l’església de Sant Fèlix de Sabadell l’estiu del 1909. La publicació de la seva fotografia a la premsa el condemna molt abans de ser jutjat. Més de cent anys més tard, un jove okupa és trobat mort en una caserna de la Guàrdia Civil abandonada. Què tenen en comú l’obrer i l’okupa separats per un segle d’història?
Impost de sang és una novel·la que transcorre entre dues èpoques, la de principis del segle xx i l’actual, a la ciutat de Sabadell. El relat de les vicissituds d’un grup d’obrers del tèxtil durant la Setmana Tràgica s’entrellaça amb la vida del col·lectiu que okupa la caserna. Tot i la distància històrica, acabarem descobrint que les lluites i els anhels dels joves i la impunitat del poder no són tan diferents en una època i en l’altra.
I si, contràriament al que pronosticava el poeta Miquel Martí i Pol, se’ns concedís un segon espai d’història per tornar al mateix minúscul territori per viure-la?

Impost de sang és Premi de Novel·la de la 30a Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental d’Òmnium Cultural.

Llibres Relacionats