Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: SOM CAN XAPES
Subtítol: Espai gastronòmic
Autoria:
Col·lecció: Fora de col·lecció
Pàgines: 216
Format: 29 x 29 cm
Enquadernació: Tapa dura forrada
ISBN: 978-84-18243-18-9
Preu : 35.00 €

SOM CAN XAPES

Espai gastronòmic

Can Xapes és un restaurant. Però no és només un restaurant. És un lloc on passen coses. On la societat té la possibilitat de transformar-se. Can Xapes és el nom d’un restaurant d’antiga anomenada, de llarg recorregut, i un restaurant que s’ha reinventat per tenir una segona vida amb una cuina contemporània, catalana, posada al dia.

Can Xapes és també una escola de formació laboral per a joves. Un projecte social sense ànim de lucre de l’associació AD’Iniciatives Socials on es poden aprendre els secrets dels oficis relacionats amb l’hostaleria.

És una aposta, un somni i una història d’aquelles que semblaven impossibles i avui son una realitat.

Aquest llibre explica aquesta història. I com que la cuina és un fil conductor, hi trobarem les nostres receptes, i alguns dels nostres secrets. Compartiu-lo. Perquè, a taula, a la cuina és on la vida transcorre, i aquestes pàgines n’atrapen un tros.

Llibres Relacionats