Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: Estimar sense sucres afegits
Subtítulo: Repte de 21 dies sense sucre amb reflexions sobre autoestima i amor
Autoría:
Colección: Pràctica
Páginas: 224
Formato: 15 x 23 cm
Encuadernación: Rústica amb solapa
ISBN: 978-84-18243-00-4
Precio : 21.80 €

Estimar sense sucres afegits

Repte de 21 dies sense sucre amb reflexions sobre autoestima i amor

L’escriptora, conferenciant, col·laboradora en mitjans, dietista i mentora de salut i benestar Neus Elcacho ens proposa un repte pràctic: 21 dies sense menjar sucre i reflexionant sobre com aquest, en la nostra alimentació, parla de la mena d’amor que tenim en la nostra vida: cap a tu, cap als altres, cap a la vida; l’amor que has après, el que atreus i reps...

Perquè no necessitem més capses de bombons ni premiar-nos amb un croissant. Necessitem NO dependre del sucre, aprendre a estimar-nos i a cuidar-nos com ens mereixem, i que ens estimin sense artificis ni afegits.

Tot un repte de superació i autoestima a través de menús, receptes sense sucre, preguntes per reflexionar i apuntar, exemples, dades curioses i estudis per ajudar a prendre consciència i millorar la teva qualitat de vida.

Acceptes el repte?

Libros Relacionados