Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: Història gràfica d'un viatge
Subtítulo: 150 Anys de Ferrocarrils de la Generalitat de catalunya
Autoría:
Colección: Ferrocarrils
Páginas: 328
Formato: 26 x 22 cm
Encuadernación: Tapa dura amb sobrecoberta
ISBN: 978-84-15232-44-5
Precio : 44.00 €
Libro agotado temporalmente!

Història gràfica d'un viatge

150 Anys de Ferrocarrils de la Generalitat de catalunya

Amb motiu del 150è aniversari de la inauguració del tren de Barcelona a Sarrià (1863-2013), Antoni Gras presenta la història de les diverses companyies ferroviàries que avui formen part de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a través d’un recull gràfic excel·lent amb més de 300 fotografi es d’arxiu. I és que des de mitjan segle XIX, locomotores, cotxes i vagons s’estenen pel territori català, teixint una xarxa ferroviària que connecta centres poblacionals propers i llunyans.
Aquest llibre ressenya totes les línies que FGC explota a l’actualitat: la línia de Barcelona-Vallès, la línia Llobregat-Anoia, el ferrocarril de la Pobla de Segur i els ferrocarrils i les explotacions de muntanya com els cremalleres de Montserrat i Núria. Ferrocarrils de la Generalitat, 150 anys d’història és una obra de referència per a totes les persones aficionades al món del ferrocarril.

Noticias relacionadas

Libros Relacionados