Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones

Hereus dels Fogons

Logo Hereus dels Fogons
La col·lecció Hereus dels Fogons és un petit homenatge a la gastronomia local, als mercats i als seus productes. Dels aliments frescos de les parades del mercat a les taules de cada casa hi ha tot un camí que es repeteix de generació en generació. Es pretén que la cuina local, així com els productes típics i els consells culinaris tradicionals, arribin a les noves generacions. Les àvies i els avis són els protagonistes d'aquesta inciativa, són els encarregats d'explicar-nos els secrets i les maneres de fer que ells mateixos ja porten com a herència dels avantpassats i que ara posen en comú sota un mateix títol: Cuina de generacions.

Indirectament ens expliquen els seus records i les seves vivències de com van aprendre a conviure, a respectar, a apreciar i a descobrir molts dels aliments mentre acompanyaven la mare o l'àvia al mercat; de com aquestes els van transmetre les dots culinàries des de la cuina de casa, i de com els àpats que els feien els van ajudar a fer-se grans. Totes aquestes persones continuen fidels a les seves arrels, i ara volen transmetre receptes i consells per mitjà d'aquesta col·lecció: Hereus dels Fogons.