Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: 101 GORGS DE CATALUNYA
Col·lecció: KM0 - Producte Local
Pàgines: 256
Format: 15 x 23.5 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-19736-07-9
Preu : 28.00 €

101 GORGS DE CATALUNYA

Descobrir els gorgs d’aigua dolça que s’amaguen a les nostres muntanyes i valls és una excusa excel·lent per conèixer nous paisatges i gaudir del nostre patrimoni natural. Per això, en aquest llibre us convidem a fer un viatge per les conques de diversos rius, rierols i rieres catalans, i apropar-se a cent piscines naturals de totes mides i formes que s’amaguen als racons més insospitats de la geografia: de l’Albera als Ports de Tortosa, del Pirineu i el Cadí a les muntanyes de Prades o al massís del Montseny.
En aquestes pàgines trobareu pistes, consells i indicacions per arribar a cadascun dels gorgs i gaudir de la contemplació o del bany amb respecte, i també recomanacions per conèixer altres indrets d’interès
natural o cultural que queden a prop. L’objectiu és que tothom pugui fruir d’aquests espais idíl·lics i al mateix temps reivindicar la seva biodiversitat perquè els cuidem i els preservem intactes.

Llibres Relacionats