Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: Estimar sense sucres afegits
Subtítol: Repte de 21 dies sense sucre amb reflexions sobre autoestima i amor
Autoria:
Col·lecció: Pràctica
Pàgines: 224
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica amb solapa
ISBN: 978-84-18243-00-4
Preu : 21.80 €

Estimar sense sucres afegits

Repte de 21 dies sense sucre amb reflexions sobre autoestima i amor

L’escriptora, conferenciant, col·laboradora en mitjans, dietista i mentora de salut i benestar Neus Elcacho ens proposa un repte pràctic: 21 dies sense menjar sucre i reflexionant sobre com aquest, en la nostra alimentació, parla de la mena d’amor que tenim en la nostra vida: cap a tu, cap als altres, cap a la vida; l’amor que has après, el que atreus i reps...

Perquè no necessitem més capses de bombons ni premiar-nos amb un croissant. Necessitem NO dependre del sucre, aprendre a estimar-nos i a cuidar-nos com ens mereixem, i que ens estimin sense artificis ni afegits.

Tot un repte de superació i autoestima a través de menús, receptes sense sucre, preguntes per reflexionar i apuntar, exemples, dades curioses i estudis per ajudar a prendre consciència i millorar la teva qualitat de vida.

Acceptes el repte?

Llibres Relacionats