Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: MATARÓ · PERSONES I CARRERS
Subtítol: Persones i carrers
Col·lecció: Exposicions
Pàgines: 260
Format: 21 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-17432-24-9
Preu : 29.00 €
Llibre exhaurit temporalment!

MATARÓ · PERSONES I CARRERS

Persones i carrers

El llibre que teniu a les mans no és simplement un llibre de fotografies. És una experiència participada per centenars de mataronins i mataronines que han respost a la crida feta per l’Arxiu Comarcal del Maresme per identificar «Persones i Carrer(a)s» de la ciutat de Mataró per millorar la descripció del fons «Fotografia Carreras» en l’exposició i taller d’identificació de fotografies fets a Can Palauet, seu de l’Arxiu, entre el 5 de setembre i el 21 d’octubre del 2018. El fons «Fotografia Carreras», donat l’any 1992 per la família Carreras, recull la feina de tres generacions de fotògrafs professionals: Santiago Carreras Oliver, Santi Carrera Sajaloli i Santi Carreras Suris. És el fons fotogràfic més important que conserva l’Arxiu, que està en procés de digitalització, catalogació i identificació de llocs i persones que apareixen en més de 70.000 imatges.
Aquest llibre és una passejada pel Mataró majoritàriament dels anys cinquanta i seixanta del segle xx que convida a badar i a gaudir. Un llibre que permet fer memòria als més grans i conèixer el passat més recent de la ciutat als més joves.

Llibres Relacionats