Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: Lluís Llach - Quadern de Bitàcola
Subtítol: Una vida dedicada als escenaris i al compromís social
Col·lecció: Fora de col·lecció
Pàgines: 318
Format: 22 x 26 cm
Enquadernació: Rústica en solapes
ISBN: 978-84-15232-63-6
Preu : 48.00 €

Lluís Llach - Quadern de Bitàcola

Una vida dedicada als escenaris i al compromís social

Lluís Llach: Quadern de Bitàcola és una obra que recull, d’una manera original i com mai no s’havia explicat fi ns ara, la trajectòria professional del cantautor català més emblemàtic.
L’autor, membre de l’equip de treball i home de confi ança de Lluís Llach, ofereix un repàs exhaustiu, curosament detallat i il·lustrat, de la dilatada trajectòria del cantautor en el món de la cançó, en què es remarquen cronològicament els esdeveniments del dia a dia: els seus inicis, Els Setze Jutges, recitals, presentacions, enregistraments, concerts emblemàtics, la lluita, el compromís, etc. d’una manera no publicada mai abans en el nostre país.

Molt més que una simple cronologia, aquest excel·lent llibre és la veritable crònica d’un viatge del qual tots som partícips.

Bon viatge per als guerrers que al seu poble són fidels.