Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions

L'Abans

Logo L'Abans
L’Abans és una col·lecció que compta amb 158 volums editats. Recull la memòria i la fotografia històrica dels pobles de Catalunya i de les Balears entre el final del segle XIX i el segon terç del segle XX. Cada un dels volums, dedicat a un municipi, té prop de 900 pàgines amb un miler de fotografies i enquadernació de luxe, amb tapa dura. En relació amb els continguts, el recull gràfic s’estructura amb set blocs temàtics que presenten la vida quotidiana del municipi des d’un vessant antropològic. Els paisatges i els edificis de relleu, les festes, les entitats, les escoles, el treball i els esdeveniments històrics més importants de la població són alguns exemples dels temes que es tracten amb una presentació històrica inicial i peus de fotografia que els il·lustren.
És una oportunitat única de presenciar la metamorfosi que s’ha succeït a la nostra societat més propera durant el segle XX. Amb la col·lecció "L’Abans", l’Editorial Efadós vol mostrar la història gràfica del municipi i recollir informació de primera mà dels cedents de les fotografies amb la intenció de preservar-la en tant que té un valor encomiable.

Llibres de la col·lecció