Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: SABONS I COSMÈTICA NATURALS
Subtítulo: Receptari i guia pràctica per crear els teus productes
Autoría:
Colección: Ecollibres
Páginas: 120
Formato: 15 x 23 cm
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-19736-48-2
Precio : 23.00 €

SABONS I COSMÈTICA NATURALS

Receptari i guia pràctica per crear els teus productes

La cosmètica natural ressorgeix en una societat moderna en què la preocupació pel nostre benestar i pel medi ambient cada vegada pren més força. Si observem el nostre entorn, trobem una infinitat d’ingredients que provenen de la natura i que tenen múltiples beneficis per a la pell i el cabell. De fet, els nostres avantpassats ja utilitzaven aquestes matèries primeres per crear els seus propis productes d’higiene i de cosmètica. Recuperar aquestes fórmules senzilles, però funcionals, ens permet acostar-nos a la natura i connectar de nou amb la seva essència.
Aquest llibre és una guia que ens ajuda a comprendre l’origen de la cosmètica natural, quins ingredients podem trobar-hi, com també les seves propietats i beneficis per al cos, i proporciona unes normes bàsiques per elaborar-los d’una manera segura. A continuació, inclou un ampli receptari de productes d’higiene i de cosmètica naturals, amb els seus processos d’elaboració respectius, i una sèrie d’eines per personalitzar-los i adaptar-los a les necessitats de cadascú.

Libros Relacionados