Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: LA MARATÓ DEL SUCRE
Subtítulo: Diabetis, una cursa sense meta
Autoría:
Colección: Pràctica
Páginas: 224
Formato: 15 x 23 cm
Encuadernación: Rústica Solapa
ISBN: 978-84-18243-59-2
Precio : 21.80 €

LA MARATÓ DEL SUCRE

Diabetis, una cursa sense meta

Ell somiava ser bomber, però sovint els somnis topen amb la realitat –la diabetis era una de les exclusions mèdiques que ho impedia. Córrer per muntanya el va ajudar a sobreposar-se i a plantejar-se la malaltia com una cursa més. Conviure amb la dificultat l’ha portat tant al descobriment personal com a podis de curses internacionals.

A La marató del sucre, Andreu Simon Aymerich hi exposa, de manera molt clara i sincera, la seva trajectòria que testimonia tant els èxits com les decepcions que comporta una malaltia esclavitzant com la diabetis. L’experiència personal de l’autor no et deixarà indiferent perquè conté tots els ingredients d’una gran aventura: lluita, amor, èxit, fracàs, i, sobretot, un grau elevat d’incertesa permanent... o, si ho prefereixes, de suspens.
Decideix-te i
disposa’t a córrer
La marató del sucre.