Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: ANECDOTARI GUIXOLENC
Subtítulo: Recull d’anèdotes sobre fets i gent de Guíxols
Autoría:
Colección: Fora de col·lecció
Páginas: 112
Formato: 18.7 x 25.5 cm
Encuadernación: Rústica Solapa
ISBN: 978-84-18243-99-8
Precio : 27.00 €

ANECDOTARI GUIXOLENC

Recull d’anèdotes sobre fets i gent de Guíxols

"Anecdotari guixolenc" és un recull d’anècdotes sobre fets i gent de Sant Feliu de Guíxols que Gerard Bussot va recopilar a partir d’una sèrie d’entrevistes realitzades entre 1991 i 2004. D’aquesta manera, tots els guixolencs i guixolenques que va entrevistar li van relatar diversos successos i antigues peripècies que havien sentit explicar als seus avantpassats.
Després de més de trenta anys de tenir-lo en un calaix mig oblidat, ja que l’autor s’ha dedicat a altres treballs literaris, ara ha volgut donar-hi forma com a homenatge a aquestes persones que han contribuït a fer que el llibre vegi la llum. Aquí hi trobareu xamosos conciutadans que, amb els seus actes i ocurrències, van fer les delícies de la gent, com els Novi, Moltó, Tafarra, Gamot o Pepito Noia, entre d’altres.

Amb el suport:

Libros Relacionados