Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: Malalties i plagues de l'hort
Subtítulo: Manual pràctic per a horticultors ecològics
Autoría:
Colección: Ecollibres
Páginas: 112
Formato: 15 x 23 cm
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-19239-04-4
Precio : 23.00 €

Malalties i plagues de l'hort

Manual pràctic per a horticultors ecològics

Un hort cultivat de forma ecològica és una porta d’entrada per a l’enorme biodiversitat que la natura ens ofereix. Una infinitat d’organismes interaccionaran a l’hort realitzant la pol·linització, descomponent la matèria orgànica o realitzant simbiosi a les arrels de les hortalisses. Però també apareixeran de forma inexorable organismes que poden debilitar les plantes o malmetre les collites i, de retruc,
altres que ens ajudaran a controlar-los.
Quines són les principals plagues i malalties de cada hortalissa? Com podem afavorir els organismes beneficiosos? Com podem fer que les nostres plantes estiguin sanes i resistents? Quins tractaments ecològics podem utilitzar?
Aquest és un llibre iniciàtic per a qui vulgui començar a
aprendre sobre patologia vegetal. El llibre contesta aquestes preguntes de forma senzilla i entenedora i convida al lector a observar i aprendre sobre el fascinant món de la diversitat d’éssers vius del nostre planeta.

Amb el suport:

Libros Relacionados