Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: Rossi
Colección: Biblioteca Andreu Martín
Páginas: 296
Formato: 15 x 23 cm
Encuadernación: Rústica
ISBN: 978-84-17432-54-6
Precio : 21.50 €

Rossi

Amb Rossi, us presentem dues novel·les en un volum. "Manolo" i "Escapa´t d’Andorra". Una novel·la d’aventures excel·lent i una crònica impecable.

Acabàvem de celebrar els Jocs Olímpics del 92 quan em van enviar un llibre recomanant-me’l amb fervor. Es deia Escapa’t d’Andorra d’una noia que es deia Assumpta Margenat. Me’l vaig llegir i em va agradar tant que no vaig poder creure que fos una primera obra. Ben al contrari, amb la meva proverbial sagacitat i fèrtil imaginació, vaig pensar que el llibre havia estat escrit per una mà veterana i experta que s’amagava rere un pseudònim. No era difícil deduir que Assumpta Margenat era un joc de paraules massa semblant a «assumpte marginat» per enganyar ningú. Quan vaig exposar les meves deduccions em van dir que no i em van donar el telèfon de l’autora. Vaig trucar-hi i a l’altra banda s’hi va posar algú que va dir alguna cosa així com «Carnisseria Sensós, digui’m». Assumpta Margenat existia i treballava en una carnisseria. Quan li vaig dir que la seva novel·la m’havia agradat d’allò més i li vaig preguntar per la pròxima, em va respondre que no hi hauria pròxima novel·la. Em vaig sentir desconsolat i vaig insistir-hi de la manera més convincent de què vaig ser capaç. Poc després em va trucar perquè li presentés la seva segona novel·la: Manolo. Encara em va agradar més que la primera: a més d’una novel·la d’aventures excel·lent, era una crònica impecable, des de la marginalitat, d’una Barcelona que s’esforçava per posar-se guapa per rebre els atletes del present i els turistes del futur. Amb Rossi, us presentem ara les dues novel·les en un volum.

Libros Relacionados