Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Título: El país dels cuiners
Subtítulo: De Ca la Teta a elBulli
Autor:
Colección: Fora de col·lecció
Páginas: 200
Formato: 21 x 24 cm
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-17432-44-7
Precio : 29.00 €

El país dels cuiners

De Ca la Teta a elBulli

Aquest llibre recorre els darrers cinquanta anys d’història de la cuina a l’Alt Empordà, pionera de la gastronomia catalana més internacional. Reivindica el treball d’uns cuiners que van apostar per la creativitat en els fogons, i d’uns espais singulars que combinaren la gastronomia més creativa amb la tertúlia, la reflexió, la creació i la disbauxa, de la mà d’artistes de tota mena: des de Salvador Dalí i Josep Pla fins a Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès o Carles Fages de Climent, entre molts d’altres.

Libros Relacionados