Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: L'Abans Igualada
Subtítulo: Recull Gràfic 1960-1988
Colección: Anoia
Páginas: 856
Formato: 30.5 x 21 cm
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-16547-64-7
Precio : 163.00 €

L'Abans Igualada

Recull Gràfic 1960-1988

Us presentem el segon volum de L’Abans dedicat a Igualada amb un recull de fotografies dels anys seixanta, setanta i vuitanta, tres de les dècades més dinàmiques i fascinants de la ciutat reflectides en fotografies, cartells, etiquetes i objectes de tota mena. El volum consta de 824 pàgines en format DIN A4 amb unes 1.000 fotografies. S’edita en 50 fascicles de periodicitat setmanal.

El segon volum de L’Abans d’Igualada és una obra realitzada per un col·lectiu d’autors multidisciplinaris: Josep Elias, Pep Elias, Jesús Enrique de Pedro, M. Teresa Miret, Xavier Pedraza, Jaume Riba, Francesc Rosell, Rosa Sánchez, i documentació i peus de fotografia a càrrec de Pol Junyent. Està emmarcada en la col·lecció L’Abans i és editada per l’editorial Efadós amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada.

Libros Relacionados