Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: El ferrocarril de la rodalia de Barcelona
Subtítol: Des dels orígens fins la creació de RENFE
Col·lecció: Ferrocarrils
Pàgines: 280
Format: 22 x 26 cm
Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
ISBN: 978-84-17432-87-4
Preu : 40.00 €

El ferrocarril de la rodalia de Barcelona

Des dels orígens fins la creació de RENFE

El servei de Rodalies a Barcelona constitueix un tema de màxima actualitat. Cal incrementar l’oferta de transport i aconseguir que els desplaçaments siguin menys contaminants i més eficients.
Abocats a aquest plantejament, resulta d’interès conèixer l’origen de la xarxa ferroviària que comprèn el servei de Rodalies. Els traçats que avui dia coneixem obeeixen a iniciatives més o menys audaces i a projectes més o menys encertats, subjectes al seu context històric. Enginyers com Ildefons Cerdà, Eduard Maristany o Fernando Reyes contribuïren a millorar la societat del seu temps.
Aquest llibre repassa la història de Rodalies de Barcelona des de l’inici fins a la formació de Renfe (1941) i convida a conèixer el perquè de la majoria dels traçats ferroviaris, l’emplaçament de les estacions i les bondats i les limitacions de les infraestructures heretades del passat que són la base sobre la qual circulen els trens actuals.

Llibres Relacionats