Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: L'Abans Sabadell
Subtítol: Recull Gràfic 1864-1968
Col·lecció: Vallès Occidental
Pàgines: 856
Format: 30.5 x 21 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-16547-54-8
Preu : 163.00 €

L'Abans Sabadell

Recull Gràfic 1864-1968

El volum de Sabadell explica la història contemporània de la ciutat a partir de les fotografies aportades per fons familiars. Els continguts temàtics del llibre tracten l’espai urbà, les festes, la indústria, el comerç i els serveis, la cultura i el lleure, les institucions i les escoles.

Josep Alavedra, Isabel Argany, Josep M. Benaul, Virginia Domínguez, Lluís Fernàndez, Marta Ibáñez i Joaquim Sala-Sanahuja, membres de la Fundació Bosch i Cardellach, que coordina el volum, escriuen sobre la vida quotidiana de la ciutat a través de les fotografies antigues. En el llibre hi col·laboren l’Ajuntament, l’Arxiu Històric i la Unió Excursionista de Sabadell.

Aquesta és una obra oberta i interactiva. Us animem a cedir-nos les vostres fotografies familiars per il·lustrar aquest recull gràfic, que es va fent entre tots els sabadellens i sabadellenques. Els originals us els retornarem en pocs dies, després de la seva digitalització. Truqueu a la Fundació 93 725 85 64 o a l’editorial.

El volum de la publicació consta de 856 pàgines en format DIN-A4, amb unes 1.000 fotografies, restaurades digitalment, impreses a dues tintes i amb enquadernació de luxe.

Podeu obtenir gratuïtament les cobertes i el fascicle de presentació a tots els quioscos i papereries de la ciutat a partir de divendres 22 de setembre.

Amb el suport:

Llibres Relacionats