Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: MATARÓ · PERSONES I CARRERS
Subtítulo: Persones i carrers
Colección: Exposicions
Páginas: 260
Formato: 21 x 24 cm
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-17432-24-9
Precio : 29.00 €
Libro agotado temporalmente!

MATARÓ · PERSONES I CARRERS

Persones i carrers

El llibre que teniu a les mans no és simplement un llibre de fotografies. És una experiència participada per centenars de mataronins i mataronines que han respost a la crida feta per l’Arxiu Comarcal del Maresme per identificar «Persones i Carrer(a)s» de la ciutat de Mataró per millorar la descripció del fons «Fotografia Carreras» en l’exposició i taller d’identificació de fotografies fets a Can Palauet, seu de l’Arxiu, entre el 5 de setembre i el 21 d’octubre del 2018. El fons «Fotografia Carreras», donat l’any 1992 per la família Carreras, recull la feina de tres generacions de fotògrafs professionals: Santiago Carreras Oliver, Santi Carrera Sajaloli i Santi Carreras Suris. És el fons fotogràfic més important que conserva l’Arxiu, que està en procés de digitalització, catalogació i identificació de llocs i persones que apareixen en més de 70.000 imatges.
Aquest llibre és una passejada pel Mataró majoritàriament dels anys cinquanta i seixanta del segle xx que convida a badar i a gaudir. Un llibre que permet fer memòria als més grans i conèixer el passat més recent de la ciutat als més joves.

Libros Relacionados