Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: 101 PROPOSTES SERRA DEL MONTSEC
Col·lecció: KM0 - Producte Local
Pàgines: 352
Format: 15.5 x 23 cm
Enquadernació: Rústica Solapa
ISBN: 978-84-19736-57-4
Preu : 28.00 €

101 PROPOSTES SERRA DEL MONTSEC

Teniu a les vostres mans la possibilitat de descobrir un territori encara avui molt desconegut del nostre país. Hi trobareu coves, ermites enlairades en llocs impossibles, despoblats mítics, formacions geològiques d’importància mundial, zones humides singulars, productors artesans i castells de frontera. Tot plegat és el resultat d’un capítol apassionant de la geografia catalana i aragonesa que reflecteix la grandesa i complexitat d’un paisatge antiquíssim i essencial de la història del nostre país.
L’espectacular congost de Terradets i l’al·lucinant congost de Mont-rebei divideixen aquesta serra en tres unitats amb una personalitat pròpia que no us deixaran indiferents: el Montsec de Rúbies (o de Meià), el Montsec d’Ares i el Montsec de l’Estall. Dues províncies –Lleida i Osca– i quatre comarques–la Noguera i el Pallars Jussà (Catalunya), i la Ribagorça d’Osca i la Llitera (Aragó)– comparteixen aquesta serra.
Benvinguts a l’emocionant territori de la serra del Montsec, un paradís terrenal i celestial on podreu gaudir de l’observació astronòmica de l’univers i del patrimoni històric, arquitectònic, geològic i paleontològic, i on podreu practicar esports com el caiac, el parapent, l’escalada, les vies ferrades, l’espeleologia, el senderisme i el bikepacking. No us avorrireu pas!

Llibres Relacionats