Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: 101 PROPOSTES SERRA DEL MONTSEC
Colección: KM0 - Producte Local
Páginas: 352
Formato: 15.5 x 23 cm
Encuadernación: Rústica Solapa
ISBN: 978-84-19736-57-4
Precio : 28.00 €

101 PROPOSTES SERRA DEL MONTSEC

Teniu a les vostres mans la possibilitat de descobrir un territori encara avui molt desconegut del nostre país. Hi trobareu coves, ermites enlairades en llocs impossibles, despoblats mítics, formacions geològiques d’importància mundial, zones humides singulars, productors artesans i castells de frontera. Tot plegat és el resultat d’un capítol apassionant de la geografia catalana i aragonesa que reflecteix la grandesa i complexitat d’un paisatge antiquíssim i essencial de la història del nostre país.
L’espectacular congost de Terradets i l’al·lucinant congost de Mont-rebei divideixen aquesta serra en tres unitats amb una personalitat pròpia que no us deixaran indiferents: el Montsec de Rúbies (o de Meià), el Montsec d’Ares i el Montsec de l’Estall. Dues províncies –Lleida i Osca– i quatre comarques–la Noguera i el Pallars Jussà (Catalunya), i la Ribagorça d’Osca i la Llitera (Aragó)– comparteixen aquesta serra.
Benvinguts a l’emocionant territori de la serra del Montsec, un paradís terrenal i celestial on podreu gaudir de l’observació astronòmica de l’univers i del patrimoni històric, arquitectònic, geològic i paleontològic, i on podreu practicar esports com el caiac, el parapent, l’escalada, les vies ferrades, l’espeleologia, el senderisme i el bikepacking. No us avorrireu pas!

Libros Relacionados