Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: 101 PROPOSTES PARC NATURAL DEL CADÍ MOIXERÓ
Col·lecció: KM0 - Producte Local
Pàgines: 352
Format: 15.5 x 23 cm
Enquadernació: Rústica Solapa
ISBN: 978-84-19736-56-7
Preu : 28.00 €

101 PROPOSTES PARC NATURAL DEL CADÍ MOIXERÓ

Quan es parla del Parc Natural del Cadí-Moixeró, sovint se l’associa al Pedraforca, emblemàtic tant al Berguedà com a Catalunya, però a l’entorn d’aquest bell massís prepirinenc s’hi troba una bona quantitat d’indrets singulars amb identitat pròpia. A través de tres comarques —Berguedà, Cerdanya i Alt Urgell—, aquest llibre els dona a conèixer i en destaca l’essencial: interès natural, patrimoni historicoartístic, fets, persones, fires, festes, llegendes, itineraris a peu, cur-
ses de muntanya i en definitiva curiositats que en justifiquen el títol. Atesa la geografia física del parc, amb el Cadí, el Moixeró i la Tosa com a columna vertebral, s’hi van trobant aquests llocs descrivint una llarga corba al seu voltant. Aquest viatge, gràcies a les il·lustracions del llibre i la seva redacció amena i directa, es pot dur a terme sense moure’s del sofà de casa, però el més recomanable és que se’n contrastin in situ els textos escrits amb la realitat d’uns paratges únics al Pirineu. Us esperen.

Llibres Relacionats