Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: 101 PROPOSTES PARC NATURAL DEL CADÍ MOIXERÓ
Colección: KM0 - Producte Local
Páginas: 352
Formato: 15.5 x 23 cm
Encuadernación: Rústica Solapa
ISBN: 978-84-19736-56-7
Precio : 28.00 €

101 PROPOSTES PARC NATURAL DEL CADÍ MOIXERÓ

Quan es parla del Parc Natural del Cadí-Moixeró, sovint se l’associa al Pedraforca, emblemàtic tant al Berguedà com a Catalunya, però a l’entorn d’aquest bell massís prepirinenc s’hi troba una bona quantitat d’indrets singulars amb identitat pròpia. A través de tres comarques —Berguedà, Cerdanya i Alt Urgell—, aquest llibre els dona a conèixer i en destaca l’essencial: interès natural, patrimoni historicoartístic, fets, persones, fires, festes, llegendes, itineraris a peu, cur-
ses de muntanya i en definitiva curiositats que en justifiquen el títol. Atesa la geografia física del parc, amb el Cadí, el Moixeró i la Tosa com a columna vertebral, s’hi van trobant aquests llocs descrivint una llarga corba al seu voltant. Aquest viatge, gràcies a les il·lustracions del llibre i la seva redacció amena i directa, es pot dur a terme sense moure’s del sofà de casa, però el més recomanable és que se’n contrastin in situ els textos escrits amb la realitat d’uns paratges únics al Pirineu. Us esperen.

Libros Relacionados