Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X

L'Abans

Logo L'Abans
L’Abans és una col·lecció que compta amb més de 100 volums editats. Recull la memòria i la fotografia històrica dels pobles de Catalunya i de les Balears entre el final del segle XIX i el segon terç del segle XX. Cada un dels volums, dedicat a un municipi, té 824 pàgines amb un miler de fotografies i enquadernació de luxe. En relació amb els continguts, el recull gràfic s’estructura amb set blocs temàtics que presenten la vida quotidiana de la població des d’un vessant antropològic: els paisatges i els edificis de relleu, les festes, les entitats, les escoles, el treball i els esdeveniments històrics més importants de la població són alguns exemples dels temes que es tracten amb una presentació històrica inicial i els peus de fotografia que els il·lustren.
És una oportunitat única de presenciar la metamorfosi que s’ha succeït a la nostra societat més propera durant el segle XX. Amb la col·lecció L’Abans, l’Editorial Efadós vol mostrar la història gràfica del municipi i recollir informació de primera mà dels cedents de les fotografies amb la intenció de preservar-la en tant que té un valor encomiable.

Llibres de la col·lecció