Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: L'Abans de Torredembarra
Subtítulo: Recull gràfic 1870-1975
Colección: Tarragonès
Páginas: 824
Formato: 31 x 22 cm
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-95550-76-7
Precio : 135.00 €

L'Abans de Torredembarra

Recull gràfic 1870-1975

Memòria i història gràfica de Torredembarra amb fotografies inèdites compreses entre els anys 1870-1975, en què es tracta del Centre d’Iniciatives i Turisme, les regates, el Carnaval, l'escola de Baix a Mar, SACE-Pirelli, les empreses de transport…

Entitats, esbarjo i esports: Agrupació Coral La Veu del Poble, Pomells de Joventut, Centre d’Iniciatives i Turisme, Grup d’Aficionats a l’Art, Coral Verge Bruna, Colla Castellera Nois de la Torre, La Torre de l’Encenall, La Unión, Joventut Torredembarrense, Cooperativa La Marítima, Cooperativa La Veritable, esports (futbol, bàsquet, regates, ciclisme…)

Escoles: Patronat Antoni Roig, escola de Baix a Mar, guarderia de Baix a Mar, escola de les monges…

Esdeveniments locals: visites oficials, inauguracions, homenatges, fenòmens metereològics…

Festes i tradicions: Carnaval, Setmana Santa, Sant Isidre, Festa de l’Arbre, Corpus, Festa Major, Festa del Pa Beneït…

Indústria i oficis: SACE-Pirelli, CEMSA, fàbrica de gasoses, fàbrica de gel, impremtes, oficis (pescador, fotògraf, fuster, paleta, pagès, músic, pastor…)

Serveis, mitjans de comunicació i transports: hotels, cafès, càmpings, bars, sales de ball, cinemes, tren, empreses de transport, taxis...

Urbanisme i indrets: carrers, places, platjes, el Roquer, masies i sínies...

Vida comercial: mercat, botigues, farmàcies…

Libros Relacionados