Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: L'Abans de l'Eixample
Subtítulo: Recull gràfic 1860-1980
Autoría:
Colección: Barcelonès
Páginas: 856
Formato: 30.5 x 21 cm
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-16547-04-3
Precio : 163.00 €

L'Abans de l'Eixample

Recull gràfic 1860-1980

El recull gràfic que us presentem s’inicia amb fotografies del 1860, any en què oficialment Isabel II va presidir l’acte simbòlic d’inauguració de l’Eixample, i es tanca l’any 1980, encara en període de transició. Més d’un segle en imatges, amb una perspectiva particular del barri de la Dreta i del de l’Esquerra de l’Eixample,
que ens apropen a les vides particulars dels seus habitants, a les persones que dia rere dia han anat teixint sigil·losament la història de la ciutat, persones anònimes o personatges coneguts, artistes, escriptors, etc. que, en un moment o un altre, o bé han passat pel barri o bé hi han viscut deixant empremta. Totes elles són les que conformen l’ànima del barri. Les hem anat a visitar per endinsar-nos a casa seva perquè ens parlessin del passat de la seva família, dels pares, dels avis, dels tiets, a través de les seves obres o fotografies familiars, tot evocant records transmesos de generació en generació.

Amb el suport:

Noticias relacionadas

Libros Relacionados