Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: El país dels cuiners
Subtítol: De Ca la Teta a elBulli
Autoria:
Col·lecció: Fora de col·lecció
Pàgines: 200
Format: 21 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-17432-44-7
Preu : 29.00 €

El país dels cuiners

De Ca la Teta a elBulli

Aquest llibre recorre els darrers cinquanta anys d’història de la cuina a l’Alt Empordà, pionera de la gastronomia catalana més internacional. Reivindica el treball d’uns cuiners que van apostar per la creativitat en els fogons, i d’uns espais singulars que combinaren la gastronomia més creativa amb la tertúlia, la reflexió, la creació i la disbauxa, de la mà d’artistes de tota mena: des de Salvador Dalí i Josep Pla fins a Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès o Carles Fages de Climent, entre molts d’altres.

Llibres Relacionats