Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions

Panoràmica

Veure-hi més i veure-hi més coses. Aquesta és la raó de ser de la fotografia panoràmica, una tècnica que ens permet recórrer i conéixer en detall paratges emblemàtics de Catalunya i de l’Estat espanyol. Una mirada al nostre passat i present que ens ajuda a copsar la constant metamorfosi del territori.

Panoràmiques d’Ahir i d’Avui és una joia editorial. Cada volum presenta una col·lecció de fotografies panoràmiques excepcional, publicades en làmines desplegables de 0,85 metres, fruit d’un intens treball de recerca.
La Barcelona modernista, la monumentalitat de Girona i la insòlita riquesa de la Costa Brava –d’ahir i d’avui– són algunes de les propostes que ofereix aquesta col·lecció, que convida a la descoberta de joies naturals i patrimonials tot esprement els cinc sentits.